29 d’octubre del 2006

Maxine McKinnon venç en la XXI Volta a la Foia

29-10-06. El diumenge, 29 d'octubre va tindre lloc la XXI Volta a la Foia, que en un trajecte molt exigent de 27 km amb forts desnivells uneix les poblacions d'Onil, Ibi i Castalla. La calor va fer encara més dura la cursa. Allí va anar Maxine McKinnon i no va defraudar; va guanyar la prova, no només en la seua categoria, sinó també en la general femenina. Va fer els 27 km en 1:55:20. També hi va participar Juan José Miralles, que va arribar el 167 de la general i va tardar 2:17:56

28 d’octubre del 2006

Miquel Piera 2n en la I Milla Nacional Patrimoni de la Humanitat d'Elx

28-10-06. El dissabte de vesprada es va disputar a Elx la I Milla Nacional Patrimoni de la Humanitat. Valia la pena anar només per a vore els atletes de primer nivell internacional que disputaven la milla d'elit, tant en categoria masculina com femenina: Arturo Casado (4t en 1500 en l'últim campionat europeu disputat a Gotemburg), José Antonio Redolat, Juan de Dios Jurado, Maite Martínez (finalista en 800 en Gotemburg) i Rosa Morató, entre altres estrelles estaven convidats a l'event.

Miquel Piera va participar en la prova i va començar per la mitjania del grup; a poc a poc va anar escalant posicions i va arribar a anar comandant el grup, però a escassos metres del final es va vore sorprés per un corredor de Crevillent que li va prendre la primera plaça. Va acabar segon, amb un temps excel·lent; va fer els 804 m en 2:44

22 d’octubre del 2006

Emilio Vizcaya venç en el XXII Cross Carrefour Sant Joan

22-10-06. Emilio Vizcaya va repetir, per segon any consecutiu, el triomf en el Cross Carrefour Sant Joan, en una prova en què van participar 5000 atletes.

Al final de la prova, Emilio anava en un grup de 4 corredors, però va fer un fort canvi de ritme que no fa poder seguir ningú més, i va entrar en meta en solitari, amb un temps de 15:25. Emilio, va baixar en 15 segons la seua marca personal i es va quedar a 6 segons del rècord de la prova. Darrere d'ell van entrar Raúl Guevara del CA Eliocroca i juan Antonio Fernández, del CA Benidorm.

Del Club d'Atletisme Diànium, també van participar Antonio Masanet, 7è en veterans, amb 16:50, Lluisa Miralles, 5a en sènior femenina, amb 21:00, Vicent Llopis Cheli i Perfecto Puig

18 d’octubre del 2006

IV Combinada de ciclisme i atletisme a Dénia

Per quart any consecutiu, el club d'Atletisme Diànium i el Club Ciclista Dénia organitzen la Prova Combinada de Ciclisme i Atletisme a Dénia que tindrà lloc el proper diumenge dia 12 de novembrede matí.

Com ja és tradicional, la prova es farà sobre un circuit de 3,8 km, entre el carrer Marqués de Campo, el port i l'escullera nord. Primer es farà la prova ciclista, que farà 7 voltes al circuit. Després tindrà lloc la carrera a peu, on els corredors i corredores faran 2 voltes al mateix circuit.

Els participants podran triar si volen participar en la prova ciclista en la carrera a peu o en les dues proves; per això, hi haurà un xicotet descans entre elles. Després, per un procediment aleatori, es generaran les parelles d'un/una ciclista + un/una corredor a peu, que participaran per parelles sumant els dos temps.

Es contempla una categoria única. Hi haurà premis a les 3 primeres ciclistes (dones), als 3 primers ciclistes (homes), a les 3 primeres corredores a peu, als 3 primers corredors a peu, i a les 3 parelles amb els millors temps (sumats).

Les inscripcions es faran el mateix dia de la prova, una hora abans del seu començament.

Es tracta d'una prova festiva que va començar ara fa 4 anys amb motiu de la celebració del 25 aniversari de tots dos clubs.

14 d’octubre del 2006

C.A. Diànium. Assessorament a atletes populars

14-10-06. Com a novetat d'enguany, el Club d'Atletisme Diànium

Tindran lloc al llarg de la temporada, a la pista d'atletisme del Poliesportiu Municipal de Dénia, a càrrec de les entrenadores del Club Maribel Mira , Antonia San MIguel i Màxima Rubio

En principi, seran tots els dimarts i dijous, i l'horari variarà cada setmana, alternat-se, una setmana serà de 19:00 a 19:30 i la següent, de 19:30 a 20:00. Començarem els dies 17 i 19 d'octubre, de 19:00 a 19:30; seguiran els dies 24 i 26 d'octubre de 19:30 a 20:00; després, els dies 31 d'octubre i 2 de novembre, de 19:00 a 19:30; i així successivament.

Aquest és un nou servei que vol oferir el Club d'Atletisme Diànium Iscomar-Travermed-Baleària-Pavasal a tots els seus atletes populars, que sense ser un pla d'entrenament complet, els puga servir per a tindre unes indicacions a seguir per a millorar el seu rendiment esportiu i la seua salut.

9 d’octubre del 2006

El C.A. Diànium en la popular d'Altea
Maxine Mc Kinnon, Cristina Bertomeu, Quique Vicens i Maria Perello vencen en les seues categories

09-10-06. El dilluns passat es va celebrar a Altea la XII edició de la tradicional Carrera Popular 9 d'Octubre. El Club d'Atletisme Diànium Baleària-Pavasal-Iscomar-Travermed va obtindre 7 pòdiums, 4 dels quals van ser primers llocs.

En la prova reina, de 8.500 m, van participar els atletes veterans del club: Maxine Mc Kinnon va vèncer la prova en dones i Antonio Masanet va obtindre un magnífic 5è lloc en hòmens. També van prendre part Fani Ochoa, que es va quedar a un pas del pòdium, amb la seua 4a plaça, Mª Angels Ochoa, Paqui Bolufer i Sebastià Mahiques.

En cadets, en una prova de 3.000 m, els resultats no van poder ser millors: Cristina Bertomeu va guanyar en xiques i Rainer Schreiber va obtindre el segon lloc en xics.

En infantils, en 1.500 m, tabé vam obtindre molt bons resultats amb el segon lloc de Rosa Durà i el tercer de Maria Schreiber.

En alevins, en 1.000 m, Quique Vicens va imposar el seu ritme des del començament de la cursa fins al final i va guanyar la prova amb gran autoritat. Raul Bertomeu va quedar 7è.

En benjamins, Maria Perello també va mostrar la seua superioritat durant tota la prova i va obtindre una victòria brillant. Ana Dura va quedar fregant el pòdium amb la seua 4a plaça.

En prebenjamins, amb 400 m, Alicia Vicens va quedar segona i Lúa Fernandez 9a.

7 d’octubre del 2006

El C.A. Diànium en la XXIII MIlla d'Eivissa
11 pòdiums per al club.

07-10-06. El dissabte, 7 d'octubre va tindre lloc la XXIII edició de la Milla d'Eivissa. Com és tradicional, el Club d'Atletisme Diànium Baleària-Trabermed-Iscomar.Pavasal no va faltar a la cita. Va participar una bona colla d'atletes i van obtindre molt bons resultats:

Sofia Ibáñez va quedar 2a en la categoria iniciació femení.
Aina Fornés i Alba Sánchez van copar els dos primers llocs de la categoria aleví femení, seguides molt de prop per Marina Crespo, en el quart lloc.
Miquel Piera va quedar primer en aleví masculí, amb un gran avantatge sobre els seus perseguidors.
Noemi López i Ana González van ocupar els dos primers llocs en cadet femení.
Daniela Ivars, primera en juvenil femení.
Maria José Bertomeu, 3a en veterans I femení i Xelo Català, 1a en veterans II femení
Francis Sánchez, segon i Ismael Naranjo, tercer, en veterans I masculí.

També van participar: Pau Sánchez en minibabys masculí, Jordi Jorro en sènior masculí, Reyes Ibáñez en infantil femení, Reyes Sáez i Ildegar Ferrer en veteranes femení, Vicent Fornés, Pedro Mateo i Javier Albero en veterans masculí.

Els xiquets del Club no van desaprofitar l'ocasió per a demanar autògrafs i fer-se fotos amb Juan Carlos Higuero, bronze en 1500 i en 5000 en els recents campionats europeus d'atletisme celebrats aquest estiu a Göteborg, que actuava de mantenidor de la prova d'èlit, i altres corredors d'aquesta milla d'èlit, com el guanyador, l'espanyol Daniel Lahaba, del Platges de Castelló.