X Volta a Peu a la Xara

Vicent Mas i Maxine McKinnon guanyadors absoluts en la Volta a peu a La Xara
Lucia Stocks, Emma Durut, Maria Perelló i Miquel Piera guanyen també en les seues categories
El Club d'Atletisme Baleària Diànium obté 9 pòdiums més entre 2ns i 3rs llocs

25-09-2010. Gran èxit de participació i resultats del Club d'Atletisme Baleària Diànium en la X Volta a Peu a la Xara que va tindre lloc dissabte passat. Va eixir un bon dia, que va animar a la participació, amb més de 500 corredors arribats a meta en la prova reina que va començar a les 6:30 de la vesprada. Abans s'havien disputat les curses de les categories menors.

Els atletes del C.A. Baleària Diànium van pujar a quasi tots els pòdiums; en total, van obtindre 6 primers llocs, 5 segons i 4 tercers.

El guanyador de la cursa gran va ser Vicent Mas; va fer els 7 km del recorregut amb un temps de 23:09, amb 12 segons d'avantatge sobre el segon classificat, a un ritme de 3:18 el km. En dones, la guanyadora absoluta va ser Maxine McKinnon, amb un temps de 25:51, amb més d'un minut d'avantatge sobre la segona classificada, a 3:42 el km. Juan Martínez va quedar 3r en veterans B amb un temps de 25:11, i Encarna Cardona va quedar 2a sènior femení amb 30:23.

Juanan Mas va quedar 10è sènior amb 25:18. També hi van participar Jairo Caro amb 28:01, Paco Muñoz 30:23, Jorge Castillo 31:56, Tomás Hidalgo 33:35, Eduard Fornés 36:16, Aina Fornés 36:17, Vicent Fornés 36:26, Cristina Bertomeu 36:35, Maribel Mira 36:37, Víctor Barber 38:10, Ricard Pérez 41:58 i Xelo Català 42:00.

Quant a les categories menors, el resultat més destacat va ser l'obtingut en cadet masculí on el Club d'Atletisme Baleària Diànium va obtindre el ple en el pòdium amb Miquel Piera, Manel Mas i Pepe Monfort; també Saúl Díaz va entrar 9è. Lucia Stocks va quedar primera en barrufet femení. En infantil femení, Maria Perelló primera i Patrícia Mas segona. En benjamí femení, Emma Durut primera, Alicia Vicens tercera i Marina Collado 6a. En aleví femení, Emma Fornés segona. En cadet femení, Alba Sánchez segona i Belén Moreno tercera. En benjamí masculí, David Castillo 6è; i en pre-benjamí masculí Daniel Castillo 9è.

Més fotos en la web de calygat.blogspot.com

19 de setembre del 2010

Maxine McKinnon guanyadora del X Gran Fondo de Soneja
L'organització li ret un homenatge per tindre el rècord de la prova

19-09-2010. Diumenge passat va tindre lloc la X edició del Gran Fondo de Soneja. Del Club d'Atletisme Baleària Diànium va participar Maxine McKinnon que va guanyar la prova, no només en la seua categoria de veterans, sinó també en la categoria absoluta femenina. Maxine va fer els 15 km de la prova en un temps de 59:00, a un ritme de 3:56 el km. Maxine va guanyar la prova amb molta autoritat, amb 12 minuts d'avantatge sobre la segona classificada.

Es dona el fet que Maxine té el rècord de la prova, -en aquesta ocasió encara va millorar el temps- i l'organització li va fer un homenatge en la X edició de la prova, i li va fer un regal molt emotiu, 5 litres d'un magnífic oli d'oliva verge de la localitat de Soneja.

18 de setembre del 2010

IX Volta a Peu Beniarbeig

Emilio Vizcaya i Vicent Mas, a un pas del pòdium en la Volta a Peu Beniarbeig
Juan Martínez primer veterà B i Maria Perelló segona en infantil
El Diànium copa el pòdium en aleví femení amb Lua Fernández, Emma Fornés i Alicia Vicens

18-09-2010. Dissabte passat va tindre lloc la IX Volta a Peu Beniarbeig. Del Club d'Atletisme Baleària Diànium va haver una bona participació.

En la prova reina, Emilio Vizcaya i Vicent Mas es van quedar a un pas del pòdium; van entrar 4t i 5è respectivament; Emilio vafer els 7300 m del recorregut en un temps de 24:45, a un ritme de 3:24 el km, i Vicent en 24:56, a 3:25 el km.

Juan martínez va vèncer en la categoria veterans B, amb un temps de 26:31.

En aquesta cursa reina també van participar Juanan Mas amb un temps de 26:41, Juanjo Fornés amb 26:41, Paco Muñoz amb 33:22, Tomás Hidalgo amb 35:52, Jorge Castillo amb 36:10, Víctor Barber amb 36:34, Eduard Fornés amb 40:00, Vicent Fornés amb 40:01, Xelo Català amb 43:41 i Ricard Pérez amb 43:43.

En les curses de les categories menors també va haver molt bona participació i bons resultats.

En aleví femení, el Club d'Atletisme Baleària Diànium va fer el ple; van obtindre els tres primers llocs Lua Fernández, Emma Fornés i Alicia Vicens. En infantil femení, Maria Perelló va quedar segona. En pre-benjamí femení, va ser 4a Lucia Stocks. En benjamí femení, 4a Marina Collado. En aleví masculí, 7è David Castillo; i en benjamí masculí 9è Daniel Castillo.

8 de setembre del 2010

Inscripcions Temporada 2010/11

Què has de fer per a ser atleta del Club d'Atletisme Baleària Diànium?
Segueix aquestes instruccions

5 de setembre del 2010

Maxine McKinnon vencedora absoluta en el V Gran Fondo Puerto de Catarroja

05-09-2010. Diumenge passat va tindre lloc el V Gran Fondo Puerto de Catarroja, dins del Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València. Del Club d'Atletisme Baleària Diànium va participar Maxine McKinnon que va ser la vencedora absoluta de la categoria femenina, en un final emocionant, amb només 10 segons d'avantatge sobre la segona classificada. Maxine va fer els 11.200 m del recorregut en un temps de 41:12.

Quan s'han disputat 8 carreres del circuit de la Diputació de València, Maxine encapçala la classificació femenina, pels bons resultats que ha aconseguit en les 7 proves en què ha participat.