23 de juliol del 2011

Vicent Mas tercer absolut en la Milla de Moraira
Pepe Monfort, Maria Perelló i Lua Farnández guanyadors en les seues categories

23-07-2011. Dissabte passat va tindre lloc la VIII Milla Urbana Moraira. La participació del Club d'Atletisme Baleària Diànium va ser molt destacada.

Vicent Mas va quedar 3r en la milla absoluta. Va fer els 1609 m del recorregut en un temps de 4:42.

Pepe Monfort va ser el guanyador de la categoria cadet masculí amb un temps de 5:09

Maria Perelló va guanyar en la categoria infantil femení, amb un temps de 6:14

Lua Farnández va ser la guanyadora en la categoria aleví femení; va fer una distància de 1257 m en un temps de 5:13

Paco Muñoz en la mitja de Rubielos de Mora

23-07-2011. Paco Muñoz Torregrosa va participar en la XX Media Marathón Rubielos de Mora que va tindre lloc dissabte passat. L'atleta del Club d'Atletisme Baleària Diànium va fer els 21097 m del recorregut en un temps de 1:35:37; va quedar el 16è de la categoria veterà B masculí i el 52è de la general.

16 de juliol del 2011

Vicent Mas 4t en 5000 m llisos en l'autonòmic absolut

16-07-2011. Dissabte passat es va disputar a Castelló el Campionat Autonòmic Absolut. Del Club d'Atletisme Baleària Diànium va prendre part Vicent Mas en la prova de 5000 m llisos on en una cursa espectacular, va millorar la seua marca personal amb un temps de 15:25.80i va quedar en 4a posició.

9 de juliol del 2011

Vicent Mas campió provincial absolut de 5000 m llisos en Dénia

09-07-2011. El passat cap de setmana es va celebrar la segona jornada del campionat provincial absolut en la pista d'atletisme del poliesportiu de Dénia. Els atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium que van participar van ser els següents:

Manel Mas i Patrícia Mas van participar en la prova de llançament de martell obtenint bons resultats, encara que no van millorar les seues marques ja que estan en època de descans. Manel va realitzar un millor llançament de 47,63 m en el martell juvenil de 5 kg i Patrícia 45,82 m amb el cadet de 3 kg.

Vicent Mas va participar en la prova de 5000 m llisos obtenint el primer lloc amb una marca de 15:29.

6 de juliol del 2011

Aina Fornés en el campionat del món juvenil

06/10-07-2011. La setmana passada, va tindre lloc el Campionat del món d'atletisme juvenil en Lille (França). Allí va acudir l'atleta del Club d'Atletisme Baleària Diànium, Aina Fornés, formant part de la selecció espanyola, per a participar en la prova de 100 m tanques, on amb els 14,17 s que va fer el passat dia 5 de juny en Dénia, Aina partia amb la 31a millor marca de les participants en el campionat.

La seua prova va ser una de les que van encetar el campionat el dimecres, dia 6 a les 9:05 del matí. No va poder millorar la seua marca; va fer 14,37 s, va quedar 6a de la seua sèrie i no va poder passar a les semifinals per només 7 centèsimes. Amb tot, va millorar la seua classificació perquè va quedar en la posició 26a de les participants en la prova; la 8a de les nascudes en l'any 95.

Aquesta ha sigut una gran experiència per a Aina, pel fet d'haver-se trobat amb els millors atletes juvenils del món i haver pogut conviure amb els millors atletes espanyols de la seua edat.

Vídeo de la cursa d'Aina:

2 de juliol del 2011

​Vicent Mas i Maxine McKinnon guanyadors absoluts en la Volta a Peu a Miramar

02-07-2011. Dissabte passat va tindre lloc al XX Volta a Peu a Miramar. Els guanyadorsa bsoluts, tant en homes com en dones van ser, els dos, atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium.

El guanyador absolut de la prova va ser Vicent Mas que va fer els 10 km de la cursa en un temps de 32:19, a un ritme de 3:13 el km.

En dones, la guanyadora absoluta vaser Maxine McKinnon que va fer un temps de 36:22, a un ritme de 3:37.

Del C. A. Baleària Diànium també hi van participar Paco Muñoz Torregrosa (40:23), Emilio Vizcaya (46:25), Vicent Llobell i José Luís Sánchez Mulet.