27 de novembre del 2011

XIV Mitja Marató Ciutat d'Alzira

27-11-2011. Diumenge passat va tindre lloc la tradicional Mitja Marató Ciutat d'Alzira. El recorregut de la prova, va ser al revés d'anys anteriors, i això va fer canviar el perfil a què estaven acostumats els corredors. En l'edició d'enguany, els quilòmetres amb ascens van estar al principi i a partir del quilòmetre 13, va ser una carrera suau amb més baixades que pujades.

La participació d'atletes es va vore disminuïda en comparació a altres anys, pel fet de coincidir amb la marató de València, però així i tot la prova va ser un èxit perquè 740 atletes van completar els 21 km del recorregut. Felicitats als organitzadors i al Club d'Atletisme Baleària Diànium que va tindre una bona participació.

Humberto Chicaiza va arribar en el lloc 35, una excel·lent classificació, amb un temps de 1:26:27, a 4:06 el km. Ángel Guamán, va fer 1:41:36, Joan Tomàs Ribes 1:50:49; José Luis Sánchez 2:01:30; i Vicente Llobell 2:05:54.

31 Marató Divina Pastora de València

27-11-2011. Diumenge de matí es va disputar la 31 edició de la Marató Divina Pastora de València, una prova multitudinària, amb 5681 corredors arribats a meta.

Del Club d'Atletisme Baleària Diànium va participar Marco Di Trana que va invertir un temps de 3:31:35 a fer els 41.190 m del recorregut.

26 de novembre del 2011

Maxine McKinnon tercera absoluta en la Mitja Marató de Benidorm

26-11-2011. Dissabte passat va tindre lloc a Benidorm la XXVIII edició de la seua Mitja Marató, amb 1772 corredors arribats a meta. Allí es van desplaçar tres corredors del Club d'Atletisme Baleària Diànium.

Macine McKinnon va ser la guanyadora en la seua categoria de veteranes B, i la 3a en la classificació general femenina a només 4 segons de la segona classificada. Maxine va invertir un temps de 1.22.21 a fer els 21097 m del recorregut, a un ritme de 3:54 el km.

Encarna Cardona va fer un temps de 1.43.24 i Paco Muñoz,1.43.29

Maribel Mira en una reunió d'entrenadors de la RFEA

L'entrenadora del Club d'Atletisme Baleària Diànium Maribel Mira ha sigut convocada per la Real Federación Española de Atletismo (RFEA), per a participar en una reunió d'entrenadors del sector de tanques, que tindrà lloc a León el proper cap de setmana, junt amb altres entrenadors de l'especialitat.

Patricia Mas, Manel Mas, Jonasz Durut i Antonia San Miguel en una concentració tècnica dela FACV

Tres atletes del Club d'atletisme Baleària Diànium i la seua entrenadora Antonia San Miguel, han estat seleccionats per a participar aquest cap de setmana del 25 al 27 de novembre en concentracions del programa autonòmic de tecnificació.

Una tindrà lloc a Castelló, per als atletes de llançaments, Patricia i Manel, juntament amb la seua entrenadora Antonia San Miguel.

L'altra concentració tindrà lloc a Elx, per als atletes de mig fons i fons, en la qual participarà Jonasz Durut.

Més informació en les circulars de la FACV:

16 de novembre del 2011

Aina Fornés i Maribel Mira en una concentració de la Federació Valenciana d'Atletisme

18/20-11-2011. Aina Fornés i la seua entrenadora Maribel Mira participaran el proper cap de setmana del 18 al 20 de novembre, en una concentració del programa autonòmic de Tecnificació que tindrà lloc a l'Alfàs del Pi. L'atleta i l'entrenadora del Club d'Atletisme Baleària Diànium han estat convocades per la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana per a participar en les activitats del sector de proves combinades.

13 de novembre del 2011

Maxine McKinnon guanyadora absoluta en la Mitja Marató de Gandia

13-11-2011. Diumenge passat va tindre lloc la XVII Mitja Marató de Gandia, amb una participació de 2125 atletes que van fer tremolar el terra de Gandia, on els seus veïns es van entregar, animant en tot moment als corredors amb aplaudiments i amb diferents grups de música al llarg del recorregut. Aquesta prova segueix sent una de les preferides pels nombrosos atletes que allí es congreguen, superant molts d'ells les seues pròpies marques, ja que està considerat com un circuit ràpid, prova d'això van ser les marques que van obtindre els guanyadors Ouais Zitane 1:05:48 en homes i Maxine McKinnon 1:21:28 en dones. Cal agrair al club de córrer el Garbí, per la bona organització i el gran esforç aconseguit amb els obsequis que van rebre tots els quals van participar.

De la participació del Club d'Atletisme Baleària Diànium cal destacar la gran actuació de Maxine McKinnon que va ser la guanyadora en la seua categoria de veterana i també en la classificació general femenina amb un temps de 1:21:28, a un ritme de 3:52 el km. Maxine, que està preparant-se per a la marató de Sevilla, del proper mes de febrer, té previst participar pròximament en Benidorm i en el Raval de Gandia.

Marco Di Trana, que va fer 1:40:02, està preparant-se per a la marató de València del dia 27; Jorge Castillo va arribar a penes uns pocs segons darrere, 1:40:13; Encarna Cardona 1:44:14;Vicente Frasquet 1:45:09; Gustavo Crespo 1:46:34; Ángel Arcos 1:55:50;Francisco Montes 1:56:08; Juan Carlos Calderón 2:02:41;Vicent Llobell 2:04:22; José Luis Sánchez 2:04:22.

6 de novembre del 2011

Maxine McKinnon primera absoluta en el Gran Fons d'Oliva

06-11-2011. Diumenge passat va tindre lloc a Olliva el V Gran Fons Ciutat d'Oliva, amb un recorregut de 15 km i una dificultat mitjana deguda als 5 primers quilòmetres amb prou pendent. Va eixir un dia amb molt de vent. L'organització, per part del C.A. L'Espenta va ser estupenda.

Maxine McKinnon va ser la guanyadora absoluta en la categoria femenina; va fer els 15 km de la prova en un temps de 59:10, a un ritme de 3:57 el km. Maxine va guanyar en la seua categoria, en la general femenina i va arribar a meta en el 16è lloc dels 413 participants, homes i dones, que van acabar la prova.

Del Club d'Atletisme Baleària Diànium també hi van participar Humberto Chicaiza (1:02:16), Paco Muñoz (1:09:15), Angel Goaman (1:10:40), José Luis Sánchez (1:18:01), Angel Arcos (1:24:29) i Vicente Llobell (1:26:13).

Gegant de Pedra

6-11-2011. Diumenge de matí va tindre lloc la III Gegant de Pedra, una carrera de muntanya amb un recorregut de 13,5 km per camins i sendes al voltant de la serra de Segària. La nova Secció de Muntanya del Club d'Atletisme Baleària Diànium va estar representada per Jordi Jorro (1:39:55), Isaïes Mollà (2:01:32), Ricard Pérez Ivars (2:12:52), Aïda Pérez (2:17:05) i Víctor Barber (3:32:33).