20 de novembre del 2005

MOHAMED SAID, BRONZE AUTONÒMIC EN LA MITJA MARATÓ D'ELDA
ELS MENUTS, EN EL CROSS D'UTIEL

Reportatge de fotos del cross
Mohamed Said, es va proclamar, aquest diumenge, 20 de novembre, en la mitja marató d'Elda, tercer autonòmic de la distància. Paquito Ribera, va ser el guanyador demostrant la seua veterania. En la prova, corrien atletes de fora del País i diversos atletes kenians es van dur el triomf de la general, Said, encara amb aquest alt nivell, va ser 7è absolut amb un bon temps a principi de temporada 1h 10'. El corredor del C.A. Diànium sempre ha rendit en la llarga distància i esperem que aquesta temporada puga demostrar-ho diverses vegades.

El mateix diumenge, diversos atletes de les categories menors del C.A. Diànium van participar en el seu primer cross de la temporada. Era el campionat provincial de València i per tant els nostres corredors van participar fora de concurs. El cross d'Utiel en la Serra de Negrete, se'l coneix per la seua duresa, tant pel fang, com pel fred (7ºC). Els nostres atletes, que estrenaven equipacions noves, van demostrar que la seua preparació d'hivern està en bones mans i que són capaços de rendir baix, fins i tot una fina pluja.

En Cadet femení van participar Benita Breiter, que va ser 5a, Eloise Taylor i Llúcia Sánchez. En Aleví femení, Aina Fornés va ser 2a i Alba Sánchez, 7a, a un pas del pòdium; hi havia 6 trofeus. En Aleví masculí, Miquel Piera va ser 4t.