18 de juliol del 2009

Aina Fornés en una concentració del Programa Nacional de Tecnificació Esportiva

22-07-09. Aina Fornés participa en una concentració estival, juntament amb altres atletes de les categories cadet i juvenil, de tota Espanya.

La Reial Federació Espanyola d'Atletisme (RFEA), juntament amb el Consejo Superior de Deportes (CSD), organitza aquestes concentracions estivals, emmarcades dins del Programa Nacional de Tecnificación Deportiva. Segons la informació de la RFEA, l'objectiu d'aquestes concentracions és "la promoció de joves amb capacitats especials per a les diferents especialitats de l'Atletisme que puguen ser integrats en el futur en l'atletisme d'Alt Nivell a través dels Equips Nacionals dels diferents nivells d'edat, contribuint al seu desenvolupament i perfeccionament esportiu".

La jove atleta del Club d'Atletisme Baleària-Diànium estarà entre els dies 22 i 27 de juliol, en una concentració en la localitat de Lugo, on la RFEA ha convocat diversos atletes de les especialitats de tanques (on estarà integrada Aina), salts de llargada i triple, llançaments de disc i martell, marxa i proves combinades; en total, 42 atletes de les categories cadet i juvenil. Paral·lelament hi ha una altra concentració en Sòria, amb la resta de les especialitats d'atletisme.