21 d’agost del 2010

Maxine McKinnon primera veterana en el Gran Fondo Internacional de Siete Aguas

21-08-2010. Dissabte passat va tindre lloc la 31a edició del tradicional Gran Fondo Internacional de Siete Aguas, una prova amb 1500 participants i plena de grans estreles de l'atletisme internacional.

Maxine McKinnon va ser la guanyadora de la cursa en la categoria de veteranes. Maxine va fer els 15 km del recorregut, costerut i molt dur, en un temps de 1:01:52, a 4:05 el km. Del Club d'Atletisme Baleària Diànium també va participar Paco Muñoz, que va quedar el pa posició 46 de la seua categoria de veterans, amb un temps de 1:10:16.

El gran protagonista de la cursa va ser Chema Martínez, bronze en Marató en l'europeu de Barcelona de fa unes poques setmanes, que va quedar tercer, per darrere del qatarià Shami Mubarak Hassan, un gran especialista en proves de marató i mitja marató, vencedor entre altres de la marató de París i medalla de plata en el campionat del món d'Osaka, i l'eritreu Teklemariam Medhin, actual subcampìó del món de cross.

En la categoria femenina, la vencedora va ser la portuguesa Marisa Barros, 6a en marató en l'últim campionat del món celebrat a Berlín, seguida de la kenyana Magadaline Chemjor.