9 d’octubre del 2010

Maxine McKinnon guanya la Volta a Peu de Vilamarxant i s'assegura la victòria en el circuit de la Diputació de València

09-10-2010. Dissabte passat es va disputar la XXVIII Volta a Peu 9 d'Octubre a Vilamarxant, prova que forma part del Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València. La guanyadora absoluta en categoria femenina va ser Maxine McKinnon, del Club d'Atletisme Baleària Diànium; va fer els 9000 m del recorregut en un temps de 32:44, a un ritme de 3:38 el km.

Després d'haver participat en 8 de les 10 carreres disputades en el Circuit, amb 7 victòries i un segon lloc, Maxine McKinnon s'assegura ja la victòria en el Circuit, on segons el reglament cal haver participat en 8 proves. Maxine ens contava que després d'aquesta carrera vol fer un canvi en la seua preparació i centrar-se en proves més llargues en els pròxims mesos. Maxine té intenció de participar encara en una de les dues proves que queden en el circuit, sense la pressió de necessitar la victòria, i pensant en la preparació per a les pròximes maratons i mitges maratons en què pensa participar.

El diari Levante-EMV va publicar el dilluns 11 un article sobre la nostra corredora d'Orba. No deixeu de llegir-lo: http://www.levante-emv.com/fin-semana/2010/10/11/en-juego/de-primera/inglesa-orba/9814.html