6 de juliol del 2011

Aina Fornés en el campionat del món juvenil

06/10-07-2011. La setmana passada, va tindre lloc el Campionat del món d'atletisme juvenil en Lille (França). Allí va acudir l'atleta del Club d'Atletisme Baleària Diànium, Aina Fornés, formant part de la selecció espanyola, per a participar en la prova de 100 m tanques, on amb els 14,17 s que va fer el passat dia 5 de juny en Dénia, Aina partia amb la 31a millor marca de les participants en el campionat.

La seua prova va ser una de les que van encetar el campionat el dimecres, dia 6 a les 9:05 del matí. No va poder millorar la seua marca; va fer 14,37 s, va quedar 6a de la seua sèrie i no va poder passar a les semifinals per només 7 centèsimes. Amb tot, va millorar la seua classificació perquè va quedar en la posició 26a de les participants en la prova; la 8a de les nascudes en l'any 95.

Aquesta ha sigut una gran experiència per a Aina, pel fet d'haver-se trobat amb els millors atletes juvenils del món i haver pogut conviure amb els millors atletes espanyols de la seua edat.