11 de desembre del 2011

Cross d'Alzira (Circuit autonòmic de cross)

11-12-2011. Diumenge passat va tindre lloc a Alzira el Campionat Provincial Escolar de Cross individual i per equips, que forma part del circuit autonòmic de camp a través. Un bon grup d'atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium hi van participar.

En la categoria juvenil masculí van córrer 4.740 m: Miquel Piera 8è (15:59), Jonasz Durut 9è (16:02) i José Monfort 34è (17:45).

En la categoria cadet femení van córrer 2.330 m: María Perelló 12a (9:07).

En la categoria cadet masculí van córrer 4.000 m: Avahn Durut 31è (15:30) i Marcelo Lázaro 34è (16:06).

En la categoria infantil masculí van córrer 3.040 m: Carlos Lázaro 22è (12:52).

En la categoria infantil femení van córrer 1.950 m: Emma Durut 28a (8:09), Lua Fernández 29a (8:10), Laura Jimenez 32a (8:15) i Emma Fornés 49a (8:47) van obtindre la 6a posició per equips.

En la categoria aleví masculí van córrer 2.330 m: Gabriel Lázaro 42è (11:14).

Cal destacar que a excepció dels atletes juvenils tots els altres era la primera vegada que participaven en un cross.