25 de febrer del 2012

Campionat Autonòmic Juvenil en Pista Coberta
Jonasz Durut campió en 3000 m llisos
Aina Fornés campiona en 400 m llisos i subcampiona en 60 m tanques

25-02-2012. Dissabte passat va tindre lloc al Palau Lluís Puig de València el Campionat Autonòmic Juvneil en Pista Coberta. Els atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium hi van participar acompanyats per les seues entrenadores Antonia San Miguel i Maribel Mira.

Jonasz Durut va ser el vencedor (campió autonòmic juvenil) en la prova de 3000 m llisos amb una marca de 9:31.5

Aina Fornés va quedar primera (campiona autonòmica juvenil) en la prova de 400 m llisos, amb una marca 59.44 s, millor marca personal; també va participar en la prova de 60 m tanques i va obtindre el segon lloc (subcampiona) amb un temps de 8.72 s, a només 5 centèsimes de l'or.
Pepe Monfort va participar en la prova de 1500 m llisos; va obtindre el 8è lloc amb un temps de 4:42.76, millor marca personal.