28 d’abril del 2012

Aina Fornés en la lliga de clubs amb el Puerto de Alicante

28-04-2012. Aquest cap de setmana s'ha disputat la primera jornada de la lliga de clubs absoluta. Dissabte de vesprada es van disputar els encontres de la Divisió d'Honor. El C.A.B, Puerto de Alicante va demanar la participació d'Aina Fornés, aprofitant la condició de club associat que té el C.A. Baleària Diànium, per a participar en Majadahonda (Madrid), en el seu encontre amb el Cuevas de Nerja, l'A.D. Marathon de Madrid i el Fuerteventura.

El dia va eixir plujós amb estones d'una pluja intensa. Aina va participar en la prova de 400 m tanques, amb una lleugera pluja i la pista totalment banyada per la pluja anterior. Va quedar en segona posició, amb un temps de 1:04.43. Només Carlota Serrano, de l'A.D. Marathon, que va quedar 4a en el campionat d'Espanya absolut l'any passat va poder superar la nostra atleta.

Al final de la jornada, el C.A.B. Puerto de Alicante va quedar en primer lloc en el seu encontre, i, per punts, també va en primera posició de la classificació provisional general de la Divisió d'Honor femenina, amb només mig punt d'avantatge sobre el València Terra i Mar.

Més fotos: https://picasaweb.google.com/104818198910741754466/LligaDeClubsMajadahonda
REsultats de l'encontre de majadahonda: http://resultados.rfea.es/2012/resultados/airelibre/clubes/jornada1/dh_1mujB.pdf

Resultats complets de la jornada: http://www.rfea.es/clubes/dh_1.htm