8 de juliol del 2012

Aina Fornés campiona d'Espanya de 400 m tanques juvenil
Es queda a 4 centèsimes del rècord del campionat
Patrícia Mas 8a en llançament de martell

07/08-07-2012. Aquest cap de setmana ha tingut lloc en Aranjuez (Madrid) el campionat d'Espanya Juvenil que organitza la federació espanyola d'atletisme (RFEA). Del C.A. Baleària Diànium s'hi van desplaçar les atletes Aina Fornés i Patrícia Mas.

Aina Fornés, que anava acompanyada per la seua entrenadora Maribel Mira, va participar en la prova de 400 m tanques. Dissabte de matí, Aina va guanyar la seua semifinal sense molta dificultat, entrant en meta en primera posició, amb un temps de 1:04.92. L'endemà de matí, en la final, la situació era, a priori, una mica més complicada; Aina va eixir amb molta força des del començament i va poder mantindre el ritme en tota la cursa. Quan va entrar en la recta final, portava uns metres d'avantatge sobre les seues competidores. Va entrar en meta, en primera posició, amb un temps de 1:02.24, a només 4 centèsimes del rècord del campionat.

Patrícia Mas va participar en llançament de martell, acompanyada per l'entrenador de llançaments Eric Baker. Va començar molt bé el seu concurs amb un primer llançament de 48.64 m. Patri es va mantindre molt regular en el transcurs de la prova, amb llançaments entre els 47 i els 48 metres. Al final, va obtindre el 8è lloc, lloc de finalista, molt bon resultat en la seua primera participació en un campionat d'Espanya juvenil.

Més fotos: La RFEA publicarà pròximament un bon reportatge de fotos en la seua web http://www.rfea.es/web/competiciones/competiciones.asp