8 d’agost del 2013

Aina Fornés serà la padrina del nou vaixell de Baleària en el port de Dénia

08-08-2013. El pròxim dilluns 12 d'agost, la companyia Baleària estrenarà un nou vaixell per a ús intern del port de Dénia. Aquest vaixell, que portarà el nom de La Panseta en honor al mateix port de Dénia i la seua importància en el transport de la pansa de la Marina Alta, serà el primer en Espanya a usar exclusivament energia solar per al transport per mar.

La panseta tindrà un trajecte de transbordador per dins del port, unint el martell (al final del carrer Campo) amb l'estació marítima Baleària Port, en el moll de la pansa, en un trajecte d'uns 2 minuts de duració que repetirà almenys cada 20 minuts.

La botadura del vaixell tindrà lloc el pròxim dilluns, 12 d'agost, a les 20:30 hores, en l'estació marítima Baleària Port i actuarà com a padrina la nostra atleta Aina Fornés, que en la roda de premsa de presentació del vaixell, va manifestar: "Estic molt contenta que Baleària m'haja triat com a padrina d'aquest vaixell que donarà un gran servei en el meu poble, Dénia, i que a més a més, és molt innovador en l'ús d'energies renovables".

La companyia Baleària, l'espònsor principal del Club d'Atletisme Baleària Diànium ens ha convidat a la botadura a tots els membres del club; es tracta d'un acte molt interessant i al final, hi haurà un còctel per a tots els presents.

L'ús del vaixell serà gratuït per a tots els residents en Dénia i els altres pobles de la Marina Alta que es facen la targeta; per a això, només cal emplenar el formulari http://lapanseta.com/tarjeta, imprimir el correu que vos envia i acudir al port a arreplegar-la.

Tota la informació de la Panseta: http://lapanseta.com