15 de desembre del 2013

Mitja Marató de la Serra d'Oltà

15-12-2013. Diumenge passat es va celebrar a Calp la 9ª edició de la Mitja Marató de la Serra d’Oltà. Amb una distància aproximada de 20 km i un desnivell positiu aproximat de 1.020m, la carrera va reunir a alguns dels millors corredors de muntanya de la Comunitat Valenciana. En categoria masculina Ignasi Cardona, Emili Sellés, Toño Quilis o Sebas Sánchez, entre uns altres, es van donar cita a Calp i en categoria femenina Myriam Talens o Patricia López.

L'alt nivell dels participants va marcar unes excel·lents marques de carrera. Ignasi Cardona va ser el vencedor absolut amb una increïble marca d'1:40:59, finalitzat el recorregut a una mitjana de 4:48 min/km. Per la seua banda Myriam Talens es va alçar amb el primer lloc femení absolut amb un temps de 2:13:41, finalitzat el recorregut a una mitjana de 6:22 min/Km. El pódium absolut masculí el van completar Emili Segelles i Toño Quilis.

Del C.A. Diànium Baleària Tururac Sports van prendre l'eixida 14 corredors, sent Patricia López la millor classificada en obtenir el 2n lloc femení absolut amb una marca de 2:14:04, a només 23 segons de la vencedora. Per la seua banda Andrés Martí va aconseguir el 6è lloc veterà masculí amb un temps de 2:01:31. La classificació completa va ser la següent: