11 de juliol del 2015

Campionat autonòmic absolut
Aina Fornés campiona en 100 tanques i subcampiona en 400 tanques
Daniel Cano subcampió en 800

11-07-2015. Dissabte passat, a Castelló, va tindre lloc el campionat autonòmic absolut d'aire lliure, on van participar tres atletes del C.A. Baleària Diànium.
Aina Fornés va competir en 400 m tanques i en 100 m tanques. En la prova de 400 m tanques, després d'entropessar en l'última tanca, va perdre una posició; va quedar en 3r lloc -2a autonòmica ja que la primera participava fora de concurs- amb una marca de 1:03.42.

Després, amb molt poc temps de descans, va prendre part en la prova de 100 m tanques, on va quedar en 2a posició amb una marca de 15.12 s, però campiona autonòmica ja que la primera participava fora de concurs.

Daniel Cano va prendre part en la prova de 800 m llisos. Va quedar en 2a posició, subcampió autonòmic, amb una marca de 1:54.98.

Miguel Ángel Pizarro va prendre part en la prova de 400 m llisos; va quedar 7è amb una marca de 52.48 s.

En la classificació per clubs, el C.A. Baleària Diànium va quedar en 8a posició, empatat amb el J. A. Elche, gracies a les medalles (1 or i 2 plates) aconseguides pels seus atletes.