20 de desembre del 2015

PODIOS PER ALS TRIATLETES DE L´ESCOLA DEL DIÀNIUM

En les dos últimes porves disputades pels triatletes del Club Diànium els resultats amb sigut molt satisfactoris, obtenint podios.
Primer en el Duatló Cross Escolar de Torremendo la Pedrera, Nacho Calabuig en categoria cadet va quedar primer, baix unes distàncies de 1.9 km de carrera a peu, 7.9 km de bici de muntanya i finalment 1.1 km de carrera a peu, amb un temps de 31:01.

En categoria infantil, Joan Puigcerver també va quedar primer en la seua categoria, tenia que cobrir unes distàncies de 1.3 km de carrera a peu, 5.9 km de bici de muntanya i finalment 800 metres de carrera a peu, el de Dénia va emprar 26:22 minuuts en fer aquest recorregut. En aquesta mateixa categoria Hugo Martinez va quedar el 6 en la general amb un molt bon ritme en el tres segments.

Per últim en categoria benjamí, Damiá Puigcerver, va entrar en meta amb un temps de 9:53 minuts, fent unes distàncies de 850 metres de carrera a peu, 3.2 km de bici de muntanya i per acabar 350
metres de carrera a peu.

Els nostres campions triatletes també van participar en el Duatló Escolar Almoradí. En categoria cadet, i amb unes distàncies a fer de 2.4 km de carrera a peu, 9.5 km de ciclisme i finalment 1.6 km de carrera a peu, Nacho Calabuig entrava en meta el sext, Ismael Sbai entrava amb meta amb un temps de 31:01.
Joan Puigcerver en categoria infantil quedava en cuarta posició de la general amb un temps de 17:42, després de fer 1.6 km de carrera a peu, 5.5 km de ciclisme i 800 metres de carrera a peu.