31 de gener del 2016

Campionat autonòmic de cross
Mayca Sala campiona autonòmica per equips amb el Playas de Castellón

31-01-2016. Diumenge passat va tindre lloc el cross de l'Alcúdia, campionat autonòmic per equips i campionat autonòmic individual escolar.

Mayca Sala va quedar campiona autonòmica per equips en la categoria veterana, formant part de l'equip del Playas de Castellón del qual és fillial, en veterans, el C.A. Baleària Diànium. Aquest resultat els dóna pas directe per a participar en el campionat d'Espanya de cross per equips que tindrà lloc a Calatayud el proper 13 de març. Sobre una distància de 4000 m, Mayca va ser la 7a veterana, amb un temps de 16:23. Mayca es va mostrar molt satisfeta per la seua actuació i pel treball fet per tot l'equip.

En categoria infantil femení, sobre una distància de 2000m, Àngela Moltó va quedar a un pas del pòdium; va quedar 4a amb un temps de 7:58. També hi van participar Aynalem Costa 7a 8:09, Leire Bisquert, 29a 8:51 i Nerea Mata 60a 9:26.

En cadet femení, Mar Salvà, 16a, va fer un temps de 12:11 sobre 3000m

En juvenil, l'quip del C.A: BAleària Diànium va quedar a un pas de classificar-se per al campionat d'Espanya, en quedar 5es (hi ha 4 llocs directes); hauran d'esperar una possible repesca. Els resultats individuals, sobre una distància de 4000m, van ser Molly Woods 25a 18:04, Lua Fernández 28a 18:21 i Paula Rodríguez 33a 19:51

En el cross curt masculí, sobre 4000m, Daniel Cano va quedar 36è amb un temps de 12:57