25 d’agost del 2017

Assemblea 2017 i elecció de nova directiva

Essent les vint hores del dia 25 d’agost de 2017 es donà inici a la sessió amb la lectura de l'acta de l'assemblea anterior; no havent observacions, va quedar aprovada per unanimitat.

El president en funcions saludà a tots els assistents. Va dedicar unes paraules d'agraïment al president eixint, Manolo Mas, pels anys que ha dedicat al club i la tasca ben feta.

Es va presentar el balanç econòmic de la temporada 2016-2017, amb un total de 55.561,40 euros.

Es va fer un repàs de la temporada esportiva 16-17: especial menció a l'organització per part del club, juntament amb la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Dénia, de la Volta a peu a Dénia, dins del circuit a peu Marina Alta, la Mitja Marató de Dénia i Quart de Marató i la competició d'atletisme en els Minijocs Olímpics de la Marina Alta. Es van comentar la resta dels aspectes esportius, com l'associació del club a nivell federat amb el J.A. Elx en categories menors i amb el Playas de Castelló en veterans, destacant sobretot la participació de l’equip femení del J.A. Elx en Divisió d’Honor i els pòdiums en campionats d’Espanya aconseguits amb el Playas en cross i relleus, es van repassar també les altres competicions esportives organitzades pel club i els principals resultats esportius.

Presentats pressupostos, quotes i el reglament dels atletes federats, escolars (atletisme i triatló), populars d'asfalt i de muntanya per a la temporada 2017-2018, va quedar aprovat. El pressupost es preveu amb un total de 50.055 euros.

Es va presentar el projecte esportiu per a la temporada 17-18, amb l'organització de la Volta a peu a la Marina Alta i la Mitja marató, continuant amb l'estreta col·laboració entre el Club i l'Ajuntament en la gestió de les escoles municipal d'atletisme i triatló; la lliga escolar comarcal d'atletisme, el cross escolar local, l'aquatló escolar local, la col·laboració en equips amb el J. A. Elche i el C.A. Playas de Castellón en veterans, la participació dels equips absoluts del nostre club en campionats autonòmics i les competicions que pensa organitzar el club.

A continuació es va procedir a la eleccions de la Junta Directiva que regirà el Club en els pròxims 4 anys, quedant constituïda per: Jordi Jorro (president), Ricard Pérez (vice-president), Fina Sendra (tresorera), Vicent Fornés (secretari) i els vocals, Antoni Fornés (escola d'atletisme), Fran Montealegre (escola de triatló), Carlos Gimeno (Asfalt), José Miguel Navarro (Muntanya) i Isaïes Fayos.

Per últim, es va fer lliurament dels reconeixements que dóna el club als atletes que han destacat per la seua regularitat o els seus resultats.

En l'apartat de precs i preguntes es va plantejar la possibilitat d'organitzar una milla i es va comentar l'esforç econòmic que està plantejant-se, per part de l'ajuntament de Dénia, per renovar completament la pista d'atletisme de manera que, per fi, puguem organitzar competicions completes d'atletisme en pista.

I, no havent més assumptes que tractar, a les 21:30 hores, tots els assistents i els acompanyants van tindre una picadeta de germanor en el mateix recinte de Baleària Port.

Fotos: https://goo.gl/photos/fvb16hVkMYvvBVWU8