29 d’agost del 2019

OCC Montblanc

29-08-2019. Dijous passat es va celebrar a Montblanc una de les carreres emmarcades en el denominat cim mundial del trail, El UTMB. Una carrera amb eixida a la ciutat suïssa de Orssieres i arribada en la francesa Chamonix, amb un recorregut de 56km i 3500 m de desnivell positiu amb 1600 corredors en la graella d'eixida, dels quals 130 no van aconseguir arribar a meta.

Del C.A. Baleària Diànium van participar Santi Cambra Sancho i Pere Serra Mayans.

Els nostres corredors van eixir una mica retardats, a un ritme tranquil, cosa que els va permetre d'anar avançant posicions durant tota la carrera sense desgastar massa. Santi va passar el primer control en la posicion 740 i va arribar a meta el 302 en una baixada final molt rapida, amb un temps de 8:47:25. Pere va arribar en la posició 673, amb un temps de 10:22:06.

El dia va ser prou calorós en general, encara que va refrescar una mica amb la pluja cap al final de la carrera, però amb un ambient espectacular.