11 d’abril del 2020

Els atletes del C.A Baleària Diànium participen en el I Decasatló

11-04-2020 Dissabte passat 42 atletes de totes les edats del C. A. Baleària Diànium es van unir a completar el Decasatló de proves combinades. Es tracta d'una iniciativa proposada pel sector de Proves Combinades de la Real Federació Espanyola d'Atletisme (RFEA) per què els atletes no perden la motivació degut a la situació de confinament per la crisi del Coronavirus en què ens trobem.

Durant la setmana es va publicar el Reglament de la competició. Entre les 9:00 i les 20:00 del dissabte, els atletes havien de realitzar en 60 minuts les 10 proves del Decatló adaptades a la llar. Amb una cinta mètrica i alguns "artefactes" fabricats pels propis atletes es podia completar el Decasatló. En assabentar-se, els entrenadors del C.A. Baleària Diànium van aprofitar l'ocasió per animar als atletes del club a participar-hi. Així, divendres de vesprada es van reunir tots per preparar el Decasatló, per videoconferència, de la mateixa manera en què estan realitzant els entrenaments diàriament.

Els atletes van enregistrar vídeos de les diferents proves i van enviar els resultats als entrenadors. Amb la recopilació dels vídeos individuals s'ha realitzat aquest vídeo resum, on es pot observar què els nostres atletes segueixen en forma des de les seues cases. Aquest vídeo, així com alguns més què els nostres atletes van publicar, els ha compartit el compte de la RFEA d'Instagram en les seues stories, sorpresos i contents de veure que atletes de tantes edats diferents van realitzar el Decasatló.
https://photos.app.goo.gl/UxcgBLmLgWtbugXZ7

També tenim un reportatge de fotos molt complet, dels nostres atletes participant en la competició des de sa casa.

Un total de 189 atletes de tot el país s'han sumat a la iniciativa, entre ells, molts atletes de l'elit espanyola de les proves combinades, com són de destacar Jorge Ureña i Maria Vicente, medallistes internacionals. Compartir l'activitat amb aquests grans atletes i veure's en el mateix llistat de resultats publicat per la RFEA, anima i motiva molt als nostres atletes.

Ha sigut una gran experiència per a tots ells i han pogut comprovar que, malgrat les circumstàncies, segueixen igual de units i amb les mateixes ganes que abans de millorar i de créixer.

Atletes del C.A. Baleària Diànium:

RFEA: