20 de maig del 2020

Els atletes de l'E.M.A. Dénia - C.A. Baleària Diànium segueixen amb els seus entrenaments mitjançant videoconferència

Des del moment que es va declarar l'Estat d'Alarma, els entrenadors de l'E.M.A. Dénia - C.A. Baleària Diànium van començar a buscar formes alternatives per poder seguir amb els entrenaments. 

Durant la primera setmana de confinament, els entrenadors enviaven els entrenaments als seus atletes, acompanyats de vídeos elaborats pels mateixos entrenadors fent els diferents exercicis perquè els pugueren fer a casa. I va ser en la segona setmana quan van descobrir la possibilitat de seguir fent els entrenaments mitjançant les aplicacions de vídeoconferència. 

Aquesta possibilitat els va semblar fantàstica per fer els entrenaments més dinàmics i mantindre la connexió dels diferents grups. Per als esportistes, i especialment si es tracta de xiquets, és molt important seguir connectat emocionalment amb els companys de grup per mantindre la motivació dels entrenaments. I aquesta, era una bona manera per aconseguir-ho tot i trobar-se a les seues cases sense poder eixir. 

Així han seguit fins ara els seus entrenament d'atletisme. Els atletes han anat compaginant algunes sessions individuals amb 2-3 sessions a la setmana per videoconferència amb el grup. 

Cal agrair als entrenadors de l'E.M.A Dénia - C.A. Baleària Diànium la gran tasca que estan fent diàriament amb els xiquets, ja que, malgrat les limitades opcions de varietat d'activitats que es poden fer a casa, han seguit informat-se i renovant-se setmana a setmana per fer entrenaments variats i evitar així que les sessions siguen monòtones. 

A més, han participat en dues competicions d'atletisme a casa, els Decasatlons organitzats per la Real Federació Espanyola d'Atletisme els dies 11 d'abril i 1 de maig i que han tingut molt d'èxit entre els atletes de l'escola i del club. 

Els entrenadors i atletes de l'E.M.A. Dénia - C. A. Baleària Diànium seguiran amb aquesta dinàmica d'activitats mentre es mantinga el confinament, perquè no hi ha res millor que seguir fent esport fins i tot, quan ens trobem en situacions tan complicades com la que estem vivint.