30 de juny del 2020

El atletes de l'E.M.A. Dénia - C.A. Baleària Diànium retornen als entrenaments presencials durant el mes de juny

Juny 2020. Després de dos mesos i mig d'entrenaments per videoconferència i entrenaments individuals, el pas a la fase 2 va permetre la tornada als entrenaments presencials.

Coneixent la possibilitat de retorn als entrenaments a partir de l'1 de juny, els entrenadors de l'E.M.A Dénia - C.A. Baleària Diànium van començar a moure fils unes setmanes abans per organitzar la tornada. Ara mateix, amb la pista en obres, la possibilitat de trobar un altre espai per realitzar els entrenaments no era gens fàcil.

Malgrat això, la voluntat per part dels entrenadors i del club per retornar als entrenaments va tindre un gran suport per part de l'Ajuntament en tot moment. Així, la Regidoria d'Esports va concedir als grups d'entrenament de l'E.M.A Dénia - C.A. Baleària Diànium la possibilitat de realitzar els entrenaments en el camp de futbol Diego Mena durant tot el mes de juny. Tant els entrenadors, com els xiquets i els pares, hi estan molt agraïts per haver tingut aquesta oportunitat en un moment tan difícil.

Els entrenaments, s'han hagut d'adaptar a les mesures de sanitat establides. S'han organitzat grups reduïts en diferents torns i s'ha hagut de respectar la distància de seguretat i els protocols de sanitat. Malgrat això, l'alegria dels atletes de tornar a gaudir de fer esport amb els companys i entrenadors, ha sigut immensa.

Fotos: https://photos.app.goo.gl/4QuuwzqsLhqSjaTBA