7 d’agost del 2020

Primera presa de contacte amb la nova pista d'atletisme

07-08-2020 Divendres passat alguns atletes de l'E.M.A Dénia - C.A. Baleària Diànium van tindre l'oportunitat de provar la pista d'atletisme amb el nou paviment.

Des de principi de setmana que el club va rebre la notícia des de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Dénia, els atletes tenien unes ganes immenses de provar-la. Així, divendres passat els atletes del C.A. Baleària Diànium i de l'E.M.A. de Dénia es van calçar les seues millors esportives per córrer, saltar i llançar en la nova pista que els acompanyarà durant els propers anys.

Després de la baixada d'ànim dels atletes que va generar la suspensió de competicions i entrenaments per la crisi del coronavirus, aquest fet, significa realment un gran factor de motivació per a tots ells, tant menuts com més veterans. De segur que en aquesta nova pista es viuran grans moments dels nostres atletes, així com també, d'atletes de fora de la comarca, de la província i de nivell nacional en les competicions que s'hi celebraran.

Ja podem dir que el nou paviment permetrà la realització d'entrenaments de més qualitat i més segur, ja que evitarà lesions causades per mal estat de les instal·lacions.