18 d’octubre del 2020

Leire Bisquert 6a d'Espanya sub18 en 400m tanques

17/18-10-2020 El cap de setmana passat va tindre lloc a l'estadi Natalia Rodríguez de la ciutat de Tarragona el Campionat d'Espanya Sub18 on va participar l'atleta del C.A. Baleària Diànium Leire Bisquert Molines en els 400m tanques, acompanyada pel seu entrenador Miquel Castillo.

Leire acudia amb la 9a millor marca del campionat. La semifinal va tindre lloc el dissabte i només es classificaven a la final les 3 primeres de cadascuna de les dues semifinals i els 2 següents millors temps. Leire va fer una gran actuació aconseguint marca personal amb 1:05.99 i la 3a posició de la semifinal, assegurant-se així el pas a la final del diumenge.

I encara ho va fer millor el diumenge a la final, millorant de nou la seua marca personal amb 1:05.88 i aconseguint la 6a posició del campionat, la qual cosa li proporciona el títol d'esportista d'el·lit.