2 de desembre del 2020

Presentació dels grups d'entrenament de L' EMA de Dénia - C.A. Baleària Diànium

02-12-2020 La setmana passada va tindre lloc la presentació dels grups d'entrenament de les diferents categories d'edat escolar Sub10 (Benjamins), Sub12 (Alevins), Sub14 (Infantils) i Sub16 (Cadets).

Actualment l'EMA de Dénia - C. A. Baleària Diànium compta amb un total de 112 alumnes, contant només les categories que entren en l'Escola Municipal. A aquests 112 cal sumar 7 alumnes de la categoria prebenjamí, i 31 atletes de les categories juvenil en avant que entrenen en el grup de rendiment del club. Un total de 150 atletes en els grups d'entrenament del club, superant els 118 de la temporada 2019-2020 que ja va ser una xifra rècord des que existeix el club.

Aquest any, el club també compta amb més entrenadors i monitors que mai. Hi trobem a Miquel Castillo, Aina Fornés, Emma Fornés, Emilio Monfort, Carlos Gimeno, Joan Pérez, Salva Alberola i César Bas. Tots ells amb gran il·lusió per dur endavant aquesta temporada, amb la coordinació d'Aina Fornés, que, a més a més, és la coordinadora de l'escola.