22 de gener del 2022

El C.A. Baleària Diànium participa per primera vegada en el Campionat Autonòmic de Clubs absolut final A de Pista Coberta

22-01-2022. La victòria aconseguida fa dos anys en l'últim Campionat Autonòmic de clubs de la final B de Pista Coberta tant en l'equip de xics com en el de xiques del C.A. Baleària Diànium, els proporcionava la classificació directa per a participar en la Final A de 2022 amb els millor equips de la comunitat. Aquest campionat va tindre lloc dissabte passat al Palau Velòdrom Lluís Puig de València, on els atletes del C.A. Baleària Diànium, amb dos equips molt joves, van compartir la pista amb clubs de molt nivell i fins i tot, amb alguns atletes olímpics.

Van fer un campionat excel·lent, aconseguint la 7a posició en xiques i la 8a posició en xics.