19 de febrer del 2022

Campionat d'Espanya Sub23 de Pista Coberta
Joan passa a semifinals en 60m tanques

19-02-2022 Dissabte passat va tindre lloc a Salamanca el Campionat d'Espanya Sub23 de Pista Coberta on va participar l'atleta del
C.A. Baleària Diànium Joan Pérez Pons en la prova de 60m tanques.

Joan venia de patir una caiguda amb les tanques en la final del Campionat Autonòmic Sub23 i per poder passar la primera ronda havia de tornar a agafar confiança amb les tanques. I així ho va fer, va demostrar que no havia perdut la confiança en sí mateix i amb les tanques, aconseguint igualar el seu millor registre de sempre en 8.40 i una molt bona 3a posició en la primera ronda que li va permetre classificar-se de forma directa per a semifinals.

La semifinal va tindre lloc per la vesprada, i amb l'objectiu aconseguit, Joan va realitzar una bona carrera obtenint una marca de 8.56 i la 8a posició de la seua semifinal. Finalment, va aconseguir la 14a posició general del campionat. Una molt bona actuació per part de l'atleta del C.A. Baleària Diànium tenint en compte que és de primer any de la categoria i el primer any que competix en l'alçada de les tanques absoluta, d'1,067m d'alçada.