24 de juliol del 2022

Campionat d'Espanya Sub16 a Avilés
Daniel Barrera 15é en 100m llisos i Roc Martí 16é en 1500m obstacles

22/24-07-2022. El cap de setmana passat va tindre lloc a l'Estadi Municipal Yago Lamela d'Avilés el Campionat d'Espanya Sub16 d'aire lliure on dos atletes de l'E.M.A. de Dénia - C.A. Baleària Diànium s'havien classificat entre els millors atletes d'Espanya.

Daniel Barrera Sala es va classificar en els 100m llisos i Roc Martí i Soldevila en 1500m obstacles gràcies a les marques aconseguides fa dues setmanes en el Campionat Autonòmic celebrat a Dénia, on ambdós va aconseguir la victòria.

Esta vegada, ambdós atletes van viatjar fins Avilés acompanyats dels seus entrenadors Aina Fornés i Miquel Castillo, per participar en el campionat de més nivell de la categoria Sub16.

Daniel va fer una molt bona carrera en les eliminatòries dels 100m llisos dissabte de matí, aconseguint la quarta posició de la seua sèrie, una marca d'11.73 i classificant-se per temps per participar en les semifinals que tindrien lloc per la vesprada. En les semifinals Daniel va realitzar un temps d'11.84 finalitzant en una molt bona 15a posició en el campionat.

Roc va participar en la final directa dels 1500m obstacles que va tindre lloc dissabte de vesprada. Va ser una cursa molt ràpida des del primer moment, tant que fins i tot el primer classificat va fer el rècord d'Espanya. Roc era la primera vegada que acudia a un Campionat d'Espanya i va gaudir molt de poder competir amb atletes de tant de nivell. Va aconseguir un temps de 4:39.77 i una excel·lent 16a posició en el campionat.