14 de juliol del 2023

Campus d'atletisme 2023

26-06/14-07-2023 Durant les passades tres setmanes ha tingut lloc el Campus d'Atletisme organitzat pel Club d'Atletisme Baleària Diànium en la pista d'atletisme de les instal·lacions del Poliesportiu Municipal de Dénia, amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports de Dénia.

En el Campus han participat 85 xiquets, superant a les quatre anteriors edicions del campus en nombre de xiquets. Molts d'ells ja han format part de l'E.M.A. Dénia - C.A. Baleària Diànium durant la temporada 2022-2023, però molts dels participants s'han iniciat per primera vegada en l'atletisme durant aquestes jornades.

El dia a dia del Campus ha sigut molt entretingut per als xiquets i xiquetes ja que s'han fet una gran varietat d'activitats, entre elles carreres amb tanques i aprenentatge de la tècnica del pas de la tanca, aprenentatge de la tècnica dels diferents llançaments, treball de coordinació molt variat, els salts d'alçada i perxa, llargada i triple salt, eixides de tacos i velocitat, circuits de resistència, carreres de relleus, etc, i d'aquesta manera, han pogut aprendre la tècnica bàsica de totes les especialitats de l'atletisme i viure des de molt a prop l'essència d'aquest esport tan complet i variat.

Els 7 monitors han fent una gran tasca per a que l’alumnat gaudisca com mai de l’atletisme. Han sigut 3 setmanes molt completes, molt ben aprofitades i molt divertides.