2 de setembre del 2023

Inici de temporada a Fuertescusa per segon any consecutiu

29/08-02/09-2023. La setmana passada un grup de 27 atletes del C.A. Baleària Diànium d'edats entre 13 i 20 anys van viatjar per segon any consecutiu a la localitat de Fuertescusa (Cuenca) acompanyats pels seus entrenadors Aina Fornés i Miquel Castillo.

L'objectiu d'aquest viatge igual que l'any passat, era iniciar la temporada allunyats de la pista i de l’entorn habitual d’entrenament així com fomentar la convivència dels atletes del grup de rendiment del club.

Fuertescusa és un poblet localitzat a la Serrania de Cuenca, rodejat de molta zona de bosc, muntanyes, animals salvatges i un riu. Els nostres atletes i entrenadors van realitzar diversos entrenaments i excursions que els ha permés millorar l'estat de forma previ als entrenaments de la pista. Al mateix temps, van gaudir de banys en el riu Escabas, observació nocturna del cel estrellat i d'animals salvatges i moltes més experiències.

Ha sigut una activitat molt enriquidora i motivadora per als nostres atletes. Han viscut moments fantàstics que recordaran durant molt de temps.

Fotos:  https://photos.app.goo.gl/qwUtt449BytS1nS77