8 d’octubre del 2023

Daniel Barrera i Marco García campions d'Espanya amb la selecció valenciana Sub16

07/08-10-2023 Aquest cap de setmana s'ha disputat a Gijón el Campionat d'Espanya Sub16 per federacions autonòmiques, organitzat pel Consejo Superior de Deportes.

L'E.M.A de Dénia - C.A. Baleària Diànium ha estat representat per Daniel Barrera Sala i Marco García Torres. Daniel ha competit a la prova del relleu 4x100m on s'ha proclamat campió d'Espanya. Amb una fantàstica tercera posta, Daniel ha estat a un gran nivell i l'equip ha aconseguit el primer lloc. A més, la marca de 43.59 suposa un nou rècord autonòmic Sub16. Per la seua banda, Marco va finalitzar 5é a la prova de 1500m obstacles, realitzant una carrera molt valenta i quedant-se a tan sols 2 segons de la seua marca personal. Un molt bon resultat per a ell, que el consolida entre els millors migfondistes nacionals de la seua edat.

Daniel i Marco han ajudat l'equip valencià a proclamar-se campió d'Espanya per federacions autonòmiques en categoria masculina. Amb un resultat molt ajustat, han vençut a la Comunidad de Madrid per tan sols dos punts.

L'enhorabona per als nostres dos atletes.