10 d’octubre del 2005

III COMBINADA DE CICLISME I ATLETISME A DÉNIA.

Resultats
El proper diumenge dia 16 d’octubre es celebrarà a Dénia la tercera combinada d’atletisme i ciclisme, organitzada pel club de Ciclisme Dénia i el C.A. Diànium.
Es disputaran dues proves, primer la cursa ciclista de 26 km. , 7 voltes a un circuit de 3’8km., i després una cursa a peu de 7’5 km. pel port i Carrer Campos, 2 voltes al circuit.
Els participants podran triar la modalitat en la que vullguen participar, també pot ser en la dues,.
Hi - horà trofeus pels tres primers en cada modalitat, ciclisme i atletisme, també hi-horà trofeus a les tres primeres parelles que a resultes del sorteig previ a la prova sumen menys temps entre les dues curses.
Es podrà fer les inscripcions fins una hora abans de l’eixida que serà en el Carrer Campos a les 10 del matí.
Es tracta d’una prova festiva que va començar ara fa 3 anys amb motiu de la celebració del 25 aniversari de tots dos clubs.
Enguany està integrada en els actes de TERRA DE RETROBAMENT, de la Fundació Baleària, al finalitzar la cursa es repartiran entre els participants samarretes on es reproduirà un vers, ja que aquest any els actes estan dedicats a la promoció de la POESIA. Un mar de salut, un mar de paraules.
Ja ho saps pots participar en la cursa a peu o en bicicleta, o en totes dues, o bé pots ajudar l’organització i gaudir d’una matinal ben sana i original.