9 d’octubre del 2005

MILLA D'EIVISSA 2005: 17 TROFEUS PER AL C.A.DIÀNIUM

Els atletes del C.A. Diànium han viatjat, aquest cap de setmana, 8 i 9 d'octubre, a l'illa d'Eivissa per a participar en una edició més de la milla de les Pitiüses.
69 afeccionats es van traslladar a l'illa, gràcies als espònsors Baleària i Iscomar i van poder gaudir de diversos descomptes, gràcies a Pep Ribas, organitzador de la prova.
El club, en una de les seves primeres actuacions com Diànium, ha aconseguit 17 trofeus dels seus estupends atletes, i estem segurs que aquesta dinàmica d'èxits, serà la que predomine tota la temporada.
Aquesta milla internacional, amb 22 anys d'organització, va contar amb una milla d'èlit, d'atletes destacats en el panomara nacional i internacional. Emilio Vizcaya i Said Dai, van disputar aquesta carrera, i van ser el 20 i 23. La milla disputada el dissabte 8, va comptar amb més de 1000 atletes i era una prova ofcial del calendari nacional. Els trofeus per al club van ser els següents, Nicol Torres, va ser 2a en iniciació femení, Maria Perelló, 2a en benjamí femení, Aina Fornés i Alba Sánchez, van ser primera i tercera en aleví femení, Miquel Piera, va ser primer en aleví masculí, Llúcia Sánchez, 3a en infantil femení, Daniela Ivars, 3a en cadet femení, Dani Cano primer en juvenil masculí, José Fornés, 3r en juvenil masculí, Fco. Sánchez, 3r en preveterà masculí, Amelia Pastor, 2a en veterà B femení, i en sènior, les fèmines van ser, primera Lluïsa Miralles i 2a Berta Rivera i Paco Martínez era primer en la masculina, al costat de Beato Medina, que va ser 3r.