11 de desembre del 2005

AINA FORNÉS VENÇ EN EL CROSS NACIONAL DE YECLA


El C.A. DIANIUM, es va desplaçar a les terres murcianes de Yecla, el diumenge 11 de desembre, per a córrer el XXIII cross nacional de Yecla. Aquesta prova es televisava per Teledeporte, ja que contava amb tots els millors fondistes de la nostra èlit nacional, a excepció de l'equip de cross que guanyava la plata en l'europeu de cross celebrat en Tilburg. Un dia assolejat i amb vent, va acompanyar l'esforç dels nostres atletes, en un circuit de terra amb continus canvis i pujades.

Aina Fornés, va aconseguir una estupenda victòria en la prova de 950m de les alevins femenines, deixant a la segona classificada a 30m, no menys bona va ser la 5a plaça d'Alba Sánchez en la mateixa categoria. En la prova sènior cal destacar a Emilio Vizcaya que va aconseguir entrar entre els 30 primers, vencent a atletes internacionals com Youseff El Nasri.

Del club hi va haver una àmplia participació: en sèniors, Said Dai Day, Paco Martínez i Berta Ribera; en aleví, Miquel Piera i Vanesa Torres; en infantil, Paula Moreno i Maria Schreiber; en cadet, Benita Breiter, Eloise Taylor, Ana González, Mireia Pérez, Llúcia Sánchez, Carles Miralles, Rainer Schreiber i Brayan Torres; en juvenil, Dani Cano i en veterans, Antonio Masanet.