18 de desembre del 2005

PÒDIUMS EN EL CROSS DE VALÈNCIA

Els nostres "crossers" estan demostrant el seu bon fer allí on van. El diumenge 18 de desembre, es va celebrar una nova edició del cross de València, en el llit del riu Túria. Atletes de tota la comunitat i d'èlit en les proves sèniors, va fer que els espectadors gaudiren d'un gran espectacle.
Destaquem diverses actuacions. En aleví masculí, Miquel Piera, va ser 3r, en una carrera molt valenta i acusant un refredat. En aleví femení, Aina Fornés primera, tornava a guanyar, i completava el pòdium la campiona comarcal Alba Sánchez 3a, Marina Crespo 9a realitzava una gran carrera, Vanessa Torres també va córrer en aquesta categoria.
En les altres categories van participar: en infantil femení, Maria Schreiber; en cadet masculí, Carles Miralles, Rainer Schreiber i Bryan Torres; en cadet femení, Benita Breiter va ser 4a demostrant que ja té molta experiència, Eloise Taylor, Ana González i Noemí López, també van córrer en aquesta categoria.

En sènior masculí, en el cross curt, Emilio Vizcaya 8*è, 12:33, demostra que segueix entre l'èlite nacional. També van partipar: en sènior masculí, en el cross llarg, Said Dai Day; en sènior femení, Berta Rivera; en juvenil masculí, Dani Cano que va ser 10è, en una gran carrera que el col·loca amb la possibilitat d'anar al nacional de cross, després de córrer l'autonòmic; en veterà masculí va participar Juan Martínez.