15 de gener del 2006

Els atletes joves del Club triomfen al cross d'Elx

Reportatge de fotos del cross
Els atletes menuts del C. A. Diànium Baleària Pavasal Iscomar Travermed van participar el diumenge passat, 15 de gener, en el XXXIII Cros d'Elx, que en l'edició d'enguany va ser el campionat provincial de cross per equips.

El terreny del circuit, situat en l'entorn preciós del Palmeral d'Elx, declarat per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat, estava banyat per les últimes pluges, cosa que dificultava la marxa dels atletes.
Els xiquets i les xiquetes del club denier van obtindre, per equips, la primera posició en les categories d'aleví femení i aleví masculí; a més a més, van obtindre la segona posició en cadet femení i la tercera posició en infantil femení i cadet masculí.

En quant als resultats individuals, destaquen els pòdiums aconseguits per Aina Fornés, primera, i Alba Sánchez, segona, en aleví femení i Benita Breiter, tercera en cadet femení. També són de destacar els resultats de Miquel Piera, quart, i Raul Bertomeu, cinqué, en aleví masculí, Paula Moreno, quarta en infantil femení, Carlos Heredero, quart en infantil mascuí i Marina Crespo, cinquena en aleví femení.