29 de gener del 2006

L'equip sènior del Club, a un pas de classificar-se per al campionat d'Espanya de cross curt.

Reportatge de fotos del cross
El Club d'Atletisme Diànium Iscomar Pavasal Travermed Baleària va participar en el XXVII Cross Internacional de Castelló, celebrat el diumenge passat 29 de gener, en un matí amb moltíssim de fred, però afortunadament, sense pluja. Aquest cross era també el campionat autonòmic de cross per equips i servia de classificació per al campionat d'Espanya.

Com ja és habitual, la participació en aquest cross internacional va ser molt nombrosa en totes les categories, tant d'atletes de tot el País Valencià com d'altres comunitats autònomes.

L'equip sènior de cross curt del club, format per Emilio Vizcaya (6è), Saïd Dai Day (18è), Lkhalifa Boutari (26è), Antonio Masanet (35è) i Juan Martínez (40è) va quedar en 4a posició, i no va poder assegurar encara la seua presència en el campionat d'Espanya que es celebrarà a Valladolid el 5 de març; però la seua classificació es quasi segura ja que és el primer reserva. Esperem repetir l'èxit de l'any passat i aconseguir per segona vegada en la història de l'atletisme comarcal que un equip de la comarca de la Marina Alta participe en un campionat d'Espanya de cross.

Adil Kaouch, del J'Hayber Platges de Castelló, va guanyar aquesta prova, confirmant les previsions, ja que venia de quedar subcampió del món de 1500.

En cadet femení va participar Benita Breiter, que va quedar en 11a posició, però 4a si considerem només les atletes de la Comunitat Valenciana. Aquest resultat li dóna moltes possibilitats per al proper campionat autonòmic de cross de Villena, de cara a classificar-se per al campionat d'Espanya cadet individual.

També hi van participar Aina Fornés, que va quedar primera en aleví femení, vencent la cursa amb una gran autoritat sobre les seues rivals, i Miquel Piera, que va quedar 8è en aleví masculí; tot i que tenien previst participar en el cross d'Alcoi, que finalment es va suspendre per causa de la neu.