12 de març del 2006

II Cap de Setmana Solidari

El passat cap de setmana (11 i 12 de març) es va celebrar el II Cap de Setmana Solidari, organitzat pel Club de Regatas Marítimo Dénia i el Club d'Atletisme Diànium, amb el patrocini de la Regidoria d'Esports i la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Dénia.

Per a la Regata Solidària va haver una inscripció de 27 embarcacions, però per les condicions meteorològiques al matí del dissabte, el comitè de regates i l'organització va decidir suspendre la prova, per tal de garantir la seguretat dels participants, donada la naturalesa popular de la regata. No obstant, l'organització felicita als participants per la gran acollida en aquesta edició.

La Cursa Solidària va tindre lloc el dissabte de vesprada i va comptar amb la participació de vora tres-centes persones. Enguany, com a novetat, va haver una cursa d'uns 1200 m per als xiquets i xiquetes fins a la categoria infantil. En la categoria masculina, el guanyador va ser Miquel Piera del C.A. Diànium, seguit d'un corredor independent i de Raül Bertomeu, també del C.A. Diànium. En la categoria femenina, el pòdium va estar copat per les joves atletes del C.A.Diànium Aina Fornés, Maria Schreiber i Marina Crespo. Després va tindre lloc la cursa gran, de 3600 m amb una gran participació de persones que la van poder fer corrent o caminant. El guanyador de la categoria masculina va ser Paco Martínez, atleta del C. A. Diànium i entrenador de les categories inferiors del club, seguit de Beato Medina, també del Diànium, i de Manuel Osuna. En la categoria femenina, la guanyadora va ser Ana Alberola. Immediatament després de la cursa, es va fer sorteig entre tots els participants, dels regals aportats per les empreses col·laboradores: Iscomar Ferrys, Pizzeria Lugano, Baleària, Restaurant El Port, Restaurant Mena, Fotos Guillén, La Botiga d'Àngels i Restaurant Tapelia. Destaquem també l'aportació econòmica que va fer el Club d'Atletisme Corremundos de Teulada.

Al final, les aportacions aconseguides pel II Cap de Setmana Solidari van ser d'uns 1000 euros, que van ser entregats a la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Dénia, per a ajudar en el manteniment de projectes duts a terme per aquesta regidoria, per ajudar a víctimes de la violència de gènere.

L'organització del II Cap de Setmana Solidari vol agrair a tots els participants i empreses col·laboradores la seua participació, que ha fet possible aquest event.