6 de juliol del 2007

El C. A. Diànium acapara la major part dels premis en la Gala de l'Esport 2007


06-07-07. L'atletisme denier, de la mà del C.A. Diànium va rebre la major part dels premis de la Gala de l'Esport 2007, organitzada per l'Ajuntament de Dénia, en base, com sempre a les votacions efectuades pels clubs i associacions esportives i els mitjans de comunicació de Dénia. Només va deixar escapar el premi a l'equip més destacat, que va recaure en l'equip de futbol.

El C.A. Diànium es va emportar el premi a la major dedicació a la base o cantera i el premi a la millor associació, entitat o club esportiu. Alejandro Puig, va rebre el premi a l'esportista més destacat i Carlos Heredero es va endur el d'esportista de cantera o de base amb major projecció de futur, on també van quedar finalistes els atletes Aina Fornés i Miquel Piera.

Dels premis directes per objectius aconseguits, també gran part van anar a parar a diferents atletes del Diànium. En l'apartat individual absolut, van rebre el premi Saïd Dayday i Alejandro Puig. En l'apartat individual de cantera, el van rebre Pablo Gómez, Aina Fornés, Cristina Bertomeu, Miquel Piera, Carlos Heredero, Tiffany Kelleway, Milly Lovell, Javier Moll, Llúcia Sánchez, Eloise Taylor i Benita Breiter. I per últim, en l'apartat d'equips, van rebre el premi l'equip infantil femení i l'equip cadet femení del nostre club.