28 de juliol del 2007

Saïd Dayday campió autonòmic de 5000 m l.

28-07-07. El passat 28 de juliol va tindre lloc a Benidorm el Campionat Autonòmic Individual Absolut d'Aire Lliure. Del C. A. Diànium Travermed-Baleària-Pavasal-Iscomar participava l'atleta de Gata Saïd Dayday en la prova de 5.000 m l, amb un resultat immillorable.

La carrera es va córrer amb un temps discret de 15:24 degut al fet que la carrera era tàctica, com sol passar en tots els campionats. Said va prendre el cap des del principi fins al km 3, on va passar un altre corredor de l'Ontinyent. La carrera es va decidir en les últimes tres voltes amb Said al capdavant. Els últims 600 metres van ser els més emocionants de la carrera. L'atleta del Puerto de Alicante, Endale Dulu va canviar bruscament i va ser perseguit per Juan Antonio Fernández, del C.A. Benidorm. Aquest últim va acusar el canvi i faltant els 400 últims metres va haver de minorar el ritme i el va passar l'Atleta del C.A. Diànium Said Dayday que amb un temps de 15:24,20 va acabar guanyant el Campionat Autonòmic. El segon classificat va ser Miguel Vázquez, del Runners World amb 15:24,40; el tercer classificat va ser Francesc Xavier Verdú Guillén, del Puerto de Alicante amb 15:24,41.