1 de setembre del 2007

Inici dels entrenaments del C.A. Diànium.

El Club d'Atletisme Diànium, per a la present temporada 2007/08, ha apostat per la continuïtat amb les seues entrenadores, que tan bons resultats va donar en la passada campanya. El cos tècnic del Club, format per Maribel Mira i Antonia Sanmiguel es farà càrrec dels entrenaments dels xiquets i xiquetes de les categories menors, fins a juvenils d'una manera completament coordinada amb els entrenadors de l'Escola Municipal d'Atletisme de Dénia. En un moment en què sembla que retornen d'un passat, que semblava superat, els intents de divisió en l'atletisme denier, el Club d'Atletisme Diànium i l'Ajuntament de Dénia han refermat la voluntat de que la unió en el treball amb la base siga completa.

Les entrenadores del Club dirigiran els entrenaments dels atletes de les categories inferiors de dilluns a divendres, en la franja horària de 18:00 a 19:30. Els dies i horaris de cada atleta es determinaran en les primeres setmanes de setembre.

La primera cita serà el proper dimecres, dia 5 de setembre, a les 18:00 hores, a la pista d'atletisme del Poliesportiu de Dénia. Els atletes hauran d'acudir ja amb roba d'entrenament.

Els xiquets i xiquetes poden començar els entrenaments i després d'un període de prova, si els agrada, faran la inscripció al Club.

La resta d'atletes del club (majors, populars, veterans...) podran obtindre orientacions o plans per a guiar els seus entrenaments per part de les mateixes entrenadores. Per això és aconsellable que acudisquen també a aquesta primera cita, el dimecres, 5, a les 18 hores.