12 de setembre del 2007

Maxine McKinnon campiona del món W45 de 10.000 m l

12-09-07. L'atleta del C.A. Diànium Maxinne McKinnon va prendre part en el Campionat Mundial Veterà que va tindre lloc des del 4 fins al 15 de setembre a la ciutat de Riccione, a Itàlia.

Maxine va participar en la prova de 10.000 m l en la categoria W45, de més de 45 anys, que va tindre lloc el dia 12, a les 12:30 del matí, en la pista d'atletisme de San Giovanni, una localitat propera a Riccione. Maxinne va guanyar la prova amb una gran autoritat, amb més d'un minut d'avantatge sobre la segona, una corredora xilena. Maxine va fer els 10.000 m en 37:57.40, a uns escassos 15 segons del rècord d'Espanya, que està en 37:42.57.

A pesar que Maxine McKinnon és anglesa, la corredora del C.A. Diànium, afincada des de fa anys a la Marina Alta, va participar formant part de la selecció espanyola. En la cursa van participar 15 atletes d'Espanya, Xile, Sudàfrica, Rússia, França, Estats Units, Alemanya, Itàlia, Mèxic, Argentina i Grècia.