27 de gener del 2008

Campionat Autonòmic de Cros

L'equip sènior masculí del C.A. Diànium, segon en el campionat autonòmic de cross curt per equips
i es classifica per al campionat d'Espanya de Cross curt per equips.
Emilio Vizcaya, segon en la classificació individual

27-01-08. El Club d'Atletisme Diànium es va classificar segon per equips en el Campionat Autonòmic de Cross Curt per Equips celebrat a Guadassuar amb una distància de 3.900 m. Amb aquest resultat, el Diànium aconsegueix la millor classificació de la seua història i es classifica per mèrits propis per al Campionat d'Espanya que es disputarà a Madrid el proper mes de març.

El C.A. Diànium, en una classificació molt apretada, va quedar en segon lloc amb 46 punts, per darrere del C.A. Fent Camí de Mislata, amb 37 i per davant d'equips potents com ara el Decathlon d'Elx 3r amb 47 punts, el Benacantil Puerto de Alicante, 4t amb 48 i el Delta-Evasión, 5è amb 49 punts.

En la classificació individual, Emilio Vizcaya va aconseguir un fabulós segon lloc, amb 10:44, només un segon darrere del vencedor de la prova, Juan C. Esteso amb 10:43, i per davant de noms consagrats de l'atletisme autonòmic, com el tercer, Javier Carriqueo, vencedor de la passada edició de la Sant Silvestre valenciana, que va fer 10:50.

A més a més d'Emilio, formaven l'equip sènior masculí del C.A. Diànium Lkhalifa Boutari 7è (11:05), Mohamed Saïd Day-Day 13è (11:18), Vicente Mas Leyda 24è (11:45), Antonio Masanet 32è (12:17), Víctor Fernández 33è (12:21), Perfecto Puig 41è (12:36) i Juan Martínez 43è (12:38)

En el cross curt femení va participar Berta Rivera, que va aconseguir la 10a posició amb 14:21. També van fer molt bon paper, Lua Fernández en la categoria benjamí femení i Paula Moreno en cadet femeníhttps://picasaweb.google.com/104818198910741754466/CrossLaGarroferaDeGuadassuar