Campionat Provincial aleví i infantil

6 pòdiums per al C.A. Diànium en el Campionat provincial infantil i aleví
Maria Perelló, Tiffany Kelleway i Aina Fornés, campiones
Altres pòdiums: Aina Fornés, David Ferrer i Yasmin Kelleway

12-01-08. Els xiquets i xiquetes del Club d'Atletisme Diànium van participar dissabte passat, 12 de gener, en la primera jornada del Campionat Provincial d'Atletisme de la temporada d'hivern, que es va celebrar a Torrevella.

És de destacar el resultat obtingut en la prova de 1000 m l infantil femení, en què les nostres atletes Tiffany Kelleway, Aina Fornés i Yasmin Kelleway van copar les posicions del pòdium. També van guanyar les seues proves Maria Perelló en 500 m l aleví femení, i Aina Fornés en 60 m l infantil femení. David Ferrer va obtindre el tercer lloc en salt de llargada aleví masculí.

El resultats complets van ser els següents

En alevins:
María Perelló Pérez 500 m.l. 1:38 (Campiona provincial)
José Escribano 60 m.l. i 500 m.l.
Louis Thornton 60 m.l. i 500 m.l.
David Ferrer 60 m.l. i salt de llargada (3r provincial amb 3,60 m)

En infantils:
Tiffany Kelleway 1.000 m.l. 3:20 (Campiona Provincial)
Yasmin Kelleway 1.000 m.l. 3:38 (Tercera Provincial)
Laia Far Noguera 60 m.l. i salt de llargada (primera de la seua sèrie en el 60 i millor marca personal en salt de llargada amb 3,37 m)
Alba Sánchez Llull 60 m.l. (segona de la seua sèrie)
Malena Vázquez 1.000 m.l. (bona carrera; va ser el seu debut com a infantil de primer any)
Belén Moreno 60 m.l. (quinta de la seua sèrie i la seua primera carrera en pista)
Aina Fornés i Català 1.000 m.l. (2ª provincial amb 3:28) i 60 m.l. (campiona provincial amb 8,86 s)
Raúl Bertomeu Sánchez 1.000 m.l. i primer de la seua sèrie en el 60 m.l.
Saúl Díaz Expósito 1.000 m.l. (milora en 15 segons la seua marca personal) i 2n de la seua sèrie en el 60 m.l.)
Enrique Carpi 1.000 m.l. (molt bona carrera i 3r de la seua sèrie) i 60 m.l.

El campionat provincial aleví i infantil finalitzarà el proper 26 de gener amb la segona jornada que tindrà lloc en la pista d'atletisme d'Alacant