10 de maig del 2008

Aina Fornés, nou rècord autonòmic de proves combinades (tetratló) sub 14
Aconsegueix també el campionat provincial

10-05-08. Dissabte passat, 10 de maig, de matí, va tindre lloc a la pista d'atletisme Tossal d'Alacant, el campionat provincial escolar de proves combinades. Del C. A. Diànium, va prendre part l'atleta Aina Fornés en la categoria d'infantil femení. En aquesta categoria, la prova combinada és un tetratló, que consta de 80 m tanques, llançament de pes, salt de llargada i 80 m llisos.

L'oratge, incert, no assegurava que la competició es poguera celebrar, però finalment no va ploure i els atletes van poder fer molt bones marques. És el cas d'Aina, que va millorar les seues marques personals en 80 m tanques 12,71 s, salt de llargada 5,00 m i 80 m llisos 10,94 s, i va ser la primera classificada, destacada en totes elles. En la prova de llançament de pes va quedar en 6a posició, amb un llançament de 6,20 m, una mica per baix de la seua marca.

Amb els punts aconseguits en cada prova, va sumar 2188 punts en el total de la combinada, que constitueix un nou rècord autonòmic de la prova en la categoria sub 14 (infantil) femení, superant l'anterior marca de 2062 punts que ostentava una atleta de Castelló des de fa dos anys.

Aina i la seua entrenadora Maribel Mira estan molt satisfetes dels resultats aconseguits aquesta temporada, primer en la pista coberta i ara en la temporada d'aire lliure.

Amb aquest rècord que ha aconseguit ara Aina i el que va aconseguir Carlos Heredero, la temporada passada en la prova de 1000 m llisos (2:40,1), en la mateixa categoria sub 14, el Club d'Atletisme Diànium ha pogut col·locar-se dues voltes en les taules de rècords autonòmics de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana.