24 de maig del 2008

Èxit dels atletes del C.A.Diànium en el campionat autonòmic cadet

24-05-08. Aquest dissabte ha sigut una excel·lent jornada per als atletes del C.A. Diànium en al Campionat Autonòmic Cadet que es va celebrar a Castelló. Fins a allí es van desplaçar un total de 12 atletes i els resultats no van poder ser millors, ja que es van aconseguir un total de 5 pòdiums (4 si prospera una reclamació posterior).

Els resultats van ser els següents:
300 m tanques: Camila Jane Lovell 3ª 48.53 s (marca personal), Beatriz Ferrer 10ª 56.30 s, Isabel Caminal 12ª 1:01.75
300 m llisos: Sarah Webster 7ª 46.66 s (marca personal), Diana Caminal 13ª 49.46 s (marca personal), Beatriz Ferrer 14ª 50.84 s, Isabel Caminal 15ª 51.15s
100 m llisos Gessamí Bordes 3ª 12.78 s (marca personal), Sarah Webster 10ª 14.00 s (marca personal), Diana Caminal 15ª 14.61 s (marca personal), Gina Thornton 18ª 15.43s (marca personal)
100 m tanques: Gessamí Bordes 8ª 17.77 s (marca personal)
1000 m llisos: Paula moreno 7ª 3:32.75
3 km marxa: Gina Thorton 10ª 21:47.77 (marca personal)
Triple salt: Camila Jane Lovell 9ª 9,84 m
Salt d'alçada: Kayleigh Franks 6ª 1,30 m
Relleus 4x100: C.A. Diànium 5ª 56.08s (marca personal)
100 m llisos: Carlos Heredero 2n 11.69 s (marca personal)
600 m llisos: Carlos Heredero 1r 1:25.86 (marca personal), Marc Pastor 4t 1:34.90
Llançament de martell: Manel Mas 2n 30.77 m

Cal destacar que quasi tots i totes van millorar les seues marques a pesar del fort vent que va bufar al principi de la jornada, el fet que la majoria d'ells siguen cadets de primer any deixen en un molt bon lloc al Club de cara a futures temporades.

D'altra banda, els medallistes de la jornada ens van oferir moments molt especials com en el cas de Manel Mas en llançament de martell que uns problemes en els primers llançaments quasi el deixen fora de la final, però va saber sobreposar-se a aquests problemes i conquistar finalment aquest segon lloc.

També destacar a Camila Lovell que va quedar en tercera posició en una final molt disputada que es va decidir per tot just 5 centèsimes de segon amb la quarta classificada, Camila en aquesta carrera va aconseguir rebaixar la seua marca personal en 1 segon i de pas va aconseguir classificar-se per als Campionats d'Espanya Cadet que es celebraran a Lugo.

Carlos Heredero, va vèncer còmodament en la prova de 600 m l com demostren els quasi 6 segons d'avantatge sobre el segon classificat, rebaixant la seua marca personal en 1.19 segons; també destacar el seu segon lloc en 100 m l aconseguint també la marca mínima per a participar en els Campionats d'Espanya Cadet, i que s'uneix a les que ja posseeix en 300 m l, 600 m l i 1000 m l.

I finalment Gessamí Bordes que va vèncer en la segona sèrie de 100 ml i va quedar en tercer lloc en la general, encara que aquest lloc està pendent d'una reclamació posterior per part d'una altra atleta, en cas de mantindre's aquest resultat, aquesta marca seria mínima per al Campionat d'Espanya Cadet.

Aquests resultats són fruit del treball diari d'aquests atletes al costat dels seus entrenadors Antonia San Miguel i Juan Vicente Moreno.