12 de juliol de 2008

Carlos Heredero, primer en els 600 m llisos del Critèrium Nacional


12-07-08. (CANFALI Marina Alta) L'atleta Carlos Heredero va participar en la segona edició del Critèrium Nacional Cadet, que va estar organitzat per la Real Federación Española de Atletismo. En aquesta competició estan cridats a participar únicament vuit atletes seleccionats per la federació. Els elegits són els primers del rànquing nacional. En la prova de 600 m llisos va participar Heredero, que va aconseguir la victòria amb una millor marca personal de 1:25.45, imposant-se en un dur esprint final a tots els seus competidors.
La prova va estar marcada pel fort vent, cosa que va portar Carlos Heredero a plantejar-se la cursa de manera conservadora. Això el va fer estar situat en quarta posició fins als últims 100 m on en un fort final es va imposar amb 2 dècimes d'avantatge al segon classificat.
Per una altra banda, l'atleta ha estat convocat per la Federació Espanyola d'Atletisme per a participar en la concentració d'estiu per a cadets que es celebrarà a Sòria del 29 de juliol al 4 d'agost.