4 de juliol del 2008

Premis de la Gala de l'Esport de l'Ajuntament de Dénia

Maxine McKinnon, Carlos Heredero i Aina Fornés, millors esportistes
El Club Diànium (dues voltes), Tiffany Kelleway, Antonia Sanmiguel, Llúcia Sánchez i l'equip infantil femení, finalistes


04-07-08. El passat divendres, l'Ajuntament de Dénia va organitzar la Gala de l'Esport d'enguany, que va donar els premis als millors esportistes, entitats i entrenadors de Dénia, pels seus mèrits aconseguits en la temporada 2007/08.

El Club d'Atletisme Diànium va obtindre tres primers premis. Maxine McKinnon va obtindre el premi a la millor esportista femenina. Aina Fornés i Carlos Heredero van obtindre el premi als millors esportistes de base en les categories femenina i masculina, respectivament.

A part d'aquests tres primers premis, el Diànium va obtindre 4 segons llocs i 2 tercers. El Club Diànium va obtindre dos segons premis, el de millor entitat esportiva i el de major dedicació a la base. Antonia Sanmiguel, en representació de tots els entrenadors del club, el segon lloc de millor entrenador, i en l'apartat de millor esportista femenina de base, el segon lloc va ser per a Tiffany Kelleway i el tercer per a Llúcia Sánchez; per últim, l'equip infantil femení va obtindre el tercer lloc en l'apartat de millor equip femení.