20 de setembre del 2008

Resultats del critèrium cadet d'Elx

20-09-08. Dissabte passat es va celebrar a la pista d'atletisme d'Elx el Critèrium Cadet Federat, organitzat pel C.A. Elx Decatlon Kondy.

Els atletes del C.A. Diànium Marc Pastor i Manel Mas hi van prendre part, acompanyats per la seua entrenadora Gema Molero.

Marc Pastor va quedar el primer en la prova de 600 m llisos, amb una marca de 1:33.24; va aconseguir millorar la seua marca personal en un segon, tot i que va haver molt poca participació i Marc va haver d'estar al capdavant de la cursa des del principi de la prova; tot i això, encara va poder fer un últim canvi de ritme al final, i deixar al segon classificat més de 10m darrere d'ell.

Manel Mas va quedar també el primer en llançament de martell; va realitzar una marca de 29.56 m. De la seua categoria van participar pocs atletes, però van competir al costat de llançadors sèniors. Els primers llançaments de Manel no van ser molt encertats, ja que van ser nuls, però va anar ficant-se en la competició i dels sis llançaments que es realitzaven, en dos d'ells va aconseguir arribar fins als 29 m.